Bouillabaisse

1. Kuullota kasvikset ja sipuli.

2. Paista kampasimpukoita n. 3 minuuttia kummaltakin puolelta.

Mausta sitruunamehulla.

3. Ruskista seiti n. 6 min. Mausta sitruunapippurilla ja aromisuolalla.

4. Kuullota katkarapuja 3 min ja mausta sitruunamehulla
5. Sulata kasvisliemikuutio puoleen litraan vettä ja sekoita tomaattimurska siihen.

6. Sekoita ainekset katilassa ja anna hautua 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl167g129kcal28.4g0g1.7g0g
Kampasimpukka, annos 30g167g145kcal27.9g3.8g1.2g0g
Katkarapu 63g43kcal9g0g0.7g0g
Paprika vihreä 71g15kcal0.7g1.8g0.2g1.3g
Paprika, punainen71g18kcal0.6g3.3g0.3g1.4g
Purjosipuli 13g2.9kcal0.2g0.3g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow5.4g14kcal0.5g0.5g1.1g0.1g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)154g62kcal1.7g11.1g0.8g2.2g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 83g86kcal2.9g15g0.9g2.4g
Sitruunamehu, laimentamaton4.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 8.5g75kcal0g0g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1655g1191kcal144.4g73.8g30.8g16.2g
Valittu annoskoko828g596kcal72.2g36.9g15.4g8.1g
Annoskoko puolitettuna414g298kcal36.1g18.5g7.7g4.1g
Arvot/100g100g72kcal8.7g4.5g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97188