Herkullinen mutta lihottava kakku

Kiehauta vesi ja lisää kaakaojauhe, Jätä jäähtymään.

Yhdistä kuivat aineet ja jätä sivuun.

Lisää kuiviin aineisiin vielä 2 tl soodaa (en löytänyt listasta)

vatkaa pehmennetty voi ja sokeri yhteen.

Lisää yksitellen kananmunat (4 kpl)

Lisää vuorotellen kaakao-vesi ja kuivat aineet.

paista kerrokset yksitellen irtopohjavuoassa (täten tulee nätimpi ja helpompi kasata n 18 minuuttia tai kunnes tökkäät tikun keskelle ja se tulee puhtaana pois.

Anna jäähtyä

vatkaa flora vispi vaahdoksi ja lisää 1 levy sulatettua pandan valkosuklaata

kokoa kakku laittamalla täytettä 2 väliin.

lämmitä kuohukerma lähes kiehumispisteeseen ja lisää 2 levyä pandan valkosuklaata ja 50g voita.

Anna jäähtyä hieman ja kaada kakun päälle.

Kermoita kakun reunat haluamallasi tavalla.

Vaivaa vaativa mutta kaiken vaivan arvoinen!

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Bluemoon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 28g104kcal5.2g3.1g6.1g8.5g
Vesi138g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Voi 60% rasvaa 71g388kcal0.6g0.4g43.4g0g
Sokeri 149g604kcal0g148.6g0g0g
Kananmuna keitetty, keskikoko 55g50g72kcal6.2g0.1g5.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.2g91g1.6g4.6g
Flora vispi 20%125g275kcal3.8g6.3g25g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g98g545kcal8.2g53.6g33.2g0g
Kuohukerma25g85kcal0.5g0.8g8.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g13g91kcal0.1g0.1g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1655g5229kcal75.6g610.4g266.4g26.2g
Valittu annoskoko828g2615kcal37.8g305.2g133.2g13.1g
Annoskoko puolitettuna414g1307kcal18.9g152.6g66.6g6.6g
Arvot/100g100g316kcal4.6g36.9g16.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186333