Kesäkurpitsakeitto

Kuullota sipulit + kesis.

Lisää valkosipulit paloina, maustejuttu sekä vettä ehkä 4dl ja kiehauta.

Heitä mukaan vehnäjauhoja ja soseuta.

Lisää chiliä, rakuunaa, mustapippuria, sitruunaa ja sitruunaruohoa + tilkka ruokakermaa.

Anna kiehua ihan vähän.

Laita keitto lautaselle, lisää vähän raejuustoa ja syö.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Heido
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 526g95kcal2.9g13.1g2.1g3.7g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g42g51kcal1.1g2.5g3.8g0.6g
Ruokakerma Valio 4% K&P150g90kcal1.5g6.8g6g0.9g
Luomu vehnäjauho (Pirkka), annos 30g23g78kcal2.5g15.6g0.5g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1656g693kcal19.8g87.2g25.4g15.4g
Valittu annoskoko828g347kcal9.9g43.6g12.7g7.7g
Annoskoko puolitettuna414g173kcal5g21.8g6.4g3.9g
Arvot/100g100g42kcal1.2g5.3g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289810