Mustikkapiirakka

Sekoita maitorahka, kananmuna, rypsiöljy ja kuivat aineet kulhossa.

Paista pohjaa uunissa 200c n. 15 minuuttia.

Vatkaa valkuiainen vaahdoksi ja lisää makeutusaine.

Lisää mustikat pohjan päälle ja levitä valkuaisvaahto piirakan päälimmäiseksi.

Paista uunissa vielä hetki kunnes valkuaisvaahto on hiukan ruskettunut.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Shaunikel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)187g105kcal15.9g9.3g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.1g0.1g4.2g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g75g216kcal0.9g41.9g0g29.9g
Kaurahiutaleet, Elovena (Raisio), annos 37g75g262kcal10.5g41.1g6g8.2g
Leivinjauhe 3.7g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Euroshopper vehnäjauhot 1dl=65g187g617kcal18.7g130.8g2.1g0g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl3.7g31kcal0g0g3.7g0g
Mustikka, Pakkasmarja224g75kcal1.1g14.4g1.3g7.4g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g26g11kcal2.6g0.1g0g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g5.6g16kcal0.1g3.1g0g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1656g2795kcal110.2g484.4g35.4g95.4g
Valittu annoskoko828g1398kcal55.1g242.2g17.7g47.7g
Annoskoko puolitettuna414g699kcal27.6g121.1g8.9g23.9g
Arvot/100g100g169kcal6.7g29.3g2.1g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132047