Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 302g102kcal2.1g16.6g0.3g4.2g
Sokeri 128g520kcal0g128.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g6g19kcal0.7g3.6g0.4g1.7g
Kaneli, jauhettu, annos 2g3g7.9kcal0.1g2.4g0.1g1.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g48kcal0g11.9g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl302g1026kcal6g9g105.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1656g3445kcal17.8g343.2g212.8g15.2g
Valittu annoskoko828g1723kcal8.9g171.6g106.4g7.6g
Annoskoko puolitettuna414g861kcal4.5g85.8g53.2g3.8g
Arvot/100g100g208kcal1.1g20.7g12.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891