Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 350g485kcal43.7g1g34.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki427g239kcal36.3g21.3g0.9g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g29g174kcal6.1g1.9g15.7g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka8.5g34kcal0g8.5g0g0g
Canderel makeutusjauhe14g52kcal0.4g12.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1656g1970kcal173g90.8g101.8g0g
Valittu annoskoko828g985kcal86.5g45.4g50.9g0g
Annoskoko puolitettuna414g493kcal43.3g22.7g25.5g0g
Arvot/100g100g119kcal10.4g5.5g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116856