Punainen kalapata

Leikkaa puoliksi sulanut kala paloiksi.

Valmista tomaattikeitto pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi.

Aseta uunivuokaan kerroksittain kalapaloja, herneitä, purjorenkaita sekä mausteita.

Kaada päälle tomaattikeittoa niin paljon, että aineet peittyvät.

Kypsennä ruokaa uunissa 200 asteen lämmössä n.30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Maikkinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus225g157kcal36g0g0.7g0g
Purjosipuli 135g31kcal2.4g3.2g0.3g2.8g
Tilli, tuore 17g5kcal0.6g0.2g0.1g0.4g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Tomaattikeitto, Pirkka (2,5dl)450g148kcal3.1g29.2g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1656g682kcal84.2g65.2g6.6g6.4g
Valittu annoskoko828g341kcal42.1g32.6g3.3g3.2g
Annoskoko puolitettuna414g170kcal21.1g16.3g1.7g1.6g
Arvot/100g100g41kcal5.1g3.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189480