Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 120g92kcal2.3g18.7g0.2g1.2g
Porkkana 211g69kcal1.3g11.7g0.4g5.4g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g120g24kcal1.4g3.9g0.4g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 301g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g75g211kcal14.3g0g16.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1656g791kcal38.6g68.6g35.2g15.8g
Valittu annoskoko828g395kcal19.3g34.3g17.6g7.9g
Annoskoko puolitettuna414g198kcal9.7g17.2g8.8g4g
Arvot/100g100g48kcal2.3g4.1g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265529