Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 343g651kcal93.1g0g30.9g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)149g127kcal1.5g5.2g10.4g0g
Sipuli (kuorittu)112g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Korppujauho 37g137kcal3.9g27.9g0.4g2g
Kananmuna kuoreton 164g234kcal20.5g0.5g16.8g0g
Tilli, tuore 22g6.7kcal0.8g0.2g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1656g2371kcal242.6g78.4g117.8g8.8g
Valittu annoskoko828g1186kcal121.3g39.2g58.9g4.4g
Annoskoko puolitettuna414g593kcal60.7g19.6g29.5g2.2g
Arvot/100g100g143kcal14.6g4.7g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341992