Porkkana-inkiväärikeitto

Hienonna sipuli ja paloittele porkkanat, varsiselleri, valkosipuli ja inkivääri.

Kuumenna öljy kattilassa ja lisää kasvikset.

Kääntele niitä hetki öljyssä.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kypsennä kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta ja mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Tiiuzca

Tiiuzca sanoi...

Inkiväärin ystävänä laitoin inkivääriä vähän enemmän ja porkkanaa vähemmän. Hyvää tuli edelleen ja omasta mielestä maut tasapainottuivat, kun porkkanaa oli suhteessa vähemmän.

lauantai 15.02.2014 klo 08:54

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g257g72kcal1.5g15.3g0.5g6.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g57g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka31g3.4kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4g4.2kcal0.3g0.7g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu9g7.3kcal0.2g1.6g0.1g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.7g51kcal0g0g5.7g0g
Vesi456g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)5.7g15kcal0.7g0.7g1g0g
Mustapippuri 2.9g8kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1656g353kcal8g44.8g15.2g17.6g
Valittu annoskoko828g176kcal4g22.4g7.6g8.8g
Annoskoko puolitettuna414g88kcal2g11.2g3.8g4.4g
Arvot/100g100g21kcal0.5g2.7g0.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406265