Uuniparsa

Pese parsat ja katkaise puinen varsi napsauttamalla.

Laita parsat vuokaan.

Mausta ja lisää oliiviöljy.

Paista uunissa 200 asteessa 15 minuuttia.

Hyvä lisäke vaikka mille!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsa 724g112kcal9.3g8.7g1.4g10.9g
Parmesaani (Joku), annos 30g40g153kcal9.6g0g13.1g0g
Rypsiöljy 51g448kcal0g0g50.7g0g
Mineraalisuola keskiarvo 13g0.2kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1656g1426kcal37.8g17.4g130.4g21.8g
Valittu annoskoko828g713kcal18.9g8.7g65.2g10.9g
Annoskoko puolitettuna414g357kcal9.5g4.4g32.6g5.5g
Arvot/100g100g86kcal2.3g1.1g7.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422705