Mustikkapiirakka (hedelmäsokerilla)

100g 60% leivontamargariinia
30g (vajaa puoli desiä) hedelmäsokeria
1 muna
1 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
4 dl = 200g mustikoita
30g hedelmäsokeria
2 tl perunajauhoja

Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna edelleen vatkaten.

Lisää keskenään sekoitetut kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Levitä taikina voidellun vuoan pohjalle ja reunoille.

Sekoita täytteen aineet ja pane taikinan päälle vuokaan.

Paista uunin keskitasossa noin 20-25 minuuttia, 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 15g50kcal0g12.3g0g0.2g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 45g183kcal0g45.1g0g0g
Mustikka metsä- 301g133kcal1.5g19.3g1.8g9.9g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 128g439kcal13g89.6g1.5g4.5g
Kaurahiutale 53g197kcal7.6g30g3.8g5.3g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.4g0.2g8.5g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 45g183kcal0g45.1g0g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 151g809kcal1.4g1.1g90.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1656g4251kcal68.6g491g211.8g39.8g
Valittu annoskoko828g2125kcal34.3g245.5g105.9g19.9g
Annoskoko puolitettuna414g1063kcal17.2g122.8g53g10g
Arvot/100g100g257kcal4.1g29.6g12.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62306