Kotipulla (20 kpl taikina, 1 pikkupulla 46g)

Tässä versiossa jauhoina 1,5 dl grahamjauhoja + 6dl vehnäjauhoja.

Sekoita puolikas hiivapaketti kädenlämpöiseen maitoon (2,5 dl). Lisää puolikas teelusikallinen suolaa, 3/4 dl sokeria ja puolet jauhoista.

Sekoita niin että taikina saa ilmaa.

Vaivaa kimmoisaksi, lisää tarvittaessa jauhoja samalla.

Lisää pehmennyt leivontamargariini.

Jätä taikina kohoamaan huoneenlämpöön.

Kun taikina on kohonnut (n.20 min kuluttua) voit alkaa käsitellä taikinaa ja pyöritellä pikkupullia.

Ota mukaan taikinaan loppuosa jauhoista hiljalleen tarpeen mukaan.

Kun pullat ovat kohonneet sopivasti lämpimässä, voitele munalla ja paista 200 asteessa (kevyen vaaleanruskeiksi, noin 10 min)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Vehnäjauho sunnuntai328g1147kcal39.3g232.6g6.9g11.5g
Grahamjauho, 1 dl96g344kcal12.4g65.9g2.9g11.9g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen68g491kcal0g0g54.6g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 23g17kcal3g0.3g0.1g1.6g
Maito, Kevyt228g105kcal7.3g10.9g3.4g0g
Sokeri 64g259kcal0g63.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1656g4775kcal128.6g746.8g139.6g50g
Valittu annoskoko828g2388kcal64.3g373.4g69.8g25g
Annoskoko puolitettuna414g1194kcal32.2g186.7g34.9g12.5g
Arvot/100g100g288kcal7.8g45.1g8.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74187