Papusalaatti

Pilko sipuli ja valkospilu öljyyn.

Anna seistä muutaman tunti.

SEkoita öljyyn myös halutessasi muuta mausteet, kuten suola, yrtit jne.
Keitä pavut oheejn mukaan.

Jäähdytä.

Sekoita kaikkia ainekset ja laita jääkaappiin vähintään vuorokaudeksi makustumaan.

Sekoittele välillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijapapu, keitetty, suolaton 7231g12904kcal1167.9g514.2g576.3g511.3g
Sipuli (kuorittu)603g163kcal7.8g28.9g1.2g10.2g
Valkosipuli 84g91kcal6.7g13.8g0.5g1.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl362g3254kcal0g0g361.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16560g32824kcal2364.8g1113.8g1879.2g1046.6g
Valittu annoskoko8280g16412kcal1182.4g556.9g939.6g523.3g
Annoskoko puolitettuna4140g8206kcal591.2g278.5g469.8g261.7g
Arvot/100g100g198kcal14.3g6.7g11.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135089