Kasvispannu

Pilko purjo, valkosipuli ja chili.

Kuullota niitä hetki pannulla.

Lisää kesäkurpitsa, paprika ja pavut ja anna kypsyä hetkinen.

Lisää pilkotut tomaatit ja mausta suolalla, mustapippurilla ja paprikajauheella makusi mukaan.

Ripottele päälle murennettu feta ja anna hetkisen hautua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 901g206kcal16.3g21.6g1.8g18.9g
Kesäkurpitsa zucchini 2252g407kcal12.6g56.3g9g15.8g
Paprika punainen 721g211kcal6.8g32.4g2.9g13.7g
Vihreitä papuja,pakaste1802g541kcal36g81.1g9g43.2g
Valkosipuli 108g117kcal8.5g17.6g0.6g2.3g
Feta Patros 200 g901g2144kcal144.7g6.3g171.2g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl135g1216kcal0g0g135.1g0g
Chili paprika punainen108g43kcal2.2g9.7g0g0g
Tomaatti 1352g308kcal7.6g46.6g4.1g18.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16560g10386kcal469.4g543.2g667.4g225.6g
Valittu annoskoko8280g5193kcal234.7g271.6g333.7g112.8g
Annoskoko puolitettuna4140g2597kcal117.4g135.8g166.9g56.4g
Arvot/100g100g63kcal2.8g3.3g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139939