Färssi

Laita uuni lämpenemään 200 C.

Sekoita kulhossa sipulikeitto, kermaviili ja kananmuna.

Lisää min. 3 valkosipulin kynttä ja mausteet, ainakin suolaa ja pippuria.

Lisää jauheliha ja vaivaa taikina tasaiseksi.

Anna seistä mielellään puoli tuntia huoneen lämmössä.

Levitä taikina tasaiseksi levyksi leivinpaperille.

Kaada herne-maissi-paprikat taikinalevyn päälle ja rullaa leivinpaperin avulla taikina pötköksi.

Paista uunissa n. puoli tuntia.

Tarkasta kypsyys haarukalla tai hammastikulla.

Tarjoile esim.

mummon muusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g4000g6800kcal760g0g400g0g
Kevyt kermaviili (Eldorado), annos 200g2000g1600kcal52g80g120g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Gourmet Soups) (Knorr), annos 14g560g1624kcal44.8g263.2g44.8g61.6g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)600g835kcal66.6g2.4g62.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g120g125kcal9.5g19.6g0.7g2.4g
Herne-maissi-paprika, Rainbow1000g800kcal42g130g9g31g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16560g23567kcal1949.8g990.4g1273.8g190g
Valittu annoskoko8280g11783kcal974.9g495.2g636.9g95g
Annoskoko puolitettuna4140g5892kcal487.5g247.6g318.5g47.5g
Arvot/100g100g142kcal11.8g6g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148557