Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g1497g5989kcal109.3g928.3g209.6g18g
Kananmuna kuoreton 659g940kcal82.4g2g67.5g0g
Sokeri 1273g5166kcal0g1271.4g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa2396g2396kcal263.5g71.9g119.8g0g
Karpalo 1198g390kcal5.3g41.3g8.4g39.5g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio1198g1677kcal33.5g77.9g143.7g0g
Tomusokeri 1dl=60g60g240kcal0g59.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16560g33594kcal988g4905.4g1098g115g
Valittu annoskoko8280g16797kcal494g2452.7g549g57.5g
Annoskoko puolitettuna4140g8398kcal247g1226.4g274.5g28.8g
Arvot/100g100g203kcal6g29.6g6.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151239