Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi7198g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri450g1827kcal0g449.4g0g0g
Sokeri 450g1826kcal0g449.4g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton180g38kcal0.5g2.9g0g0.2g
Kuivahiiva, annos 11g2.3g8.4kcal1.1g0.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16560g7397kcal3.2g1805.2g0.2g0.4g
Valittu annoskoko8280g3699kcal1.6g902.6g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna4140g1849kcal0.8g451.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g45kcal0g10.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176464