Eevan kaalipapusoppa

Suikaloi kaali isoon kattilaan, pilko joukkoon porkkanat ja paprika.

Kaada pataan noin 1,3 litraa vettä ja lisää kaksi kasvis- tai lihaliemikuutiota.

Anna kiehua hiljalleen reilu tunti - mitä pitempään, sen pehmeämpää! Lisää pataan pavut ja tomaattimurska, sekoita ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi.

Lisää suolaa maun mukaan, esim.

herbamarea ja muita mausteita (esim.

basilika ja provencen yrtit sopivat hyvin) Jos pidät valkosipulista, lisää muutama kynsi!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 4505g1251kcal53.6g182.9g9g94.6g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)66g185kcal6.2g11.9g12.6g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g901g252kcal5.4g53.6g1.8g22.5g
Paprika punainen 360g106kcal3.4g16.2g1.4g6.8g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow1276g1085kcal58.7g191.5g6.4g63.8g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)1171g469kcal19.9g96g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16560g6694kcal294.4g1104.2g64.8g376g
Valittu annoskoko8280g3347kcal147.2g552.1g32.4g188g
Annoskoko puolitettuna4140g1674kcal73.6g276.1g16.2g94g
Arvot/100g100g40kcal1.8g6.7g0.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274910