Mehevä rahkatäytteinen uunilohi

1. Pyyhi filee kuivaksi talouspaperilla.

Poista ruodot.

Viillä fileeseen pyrstöstä alkaen parin sentin välein taaksepäin kulkevia vinoja taskuja, jotka ulottuvat nahkaan asti.

Voitele filee ja taskut sitruunanmehulla sekä mausta suolalla.

2. Sulata ja valuta katkaravut.

Kuutioi tomaatti.

Sekoita keskenään katkaravut, tomaatit, rahka, tilli ja pippuri.

3. Nosta filee pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte tasaisesti taskuihin.

Kypsennä kalaa uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia, kalan paksuudesta riippuen.

Tarjoa perunasoseen, salaatin ja sitruunalohkojen kanssa.

Resepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 5137g10033kcal960g0g693.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton257g54kcal0.8g4.1g0g0.3g
Suola, annos 3g31g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu pienet (pirkka)925g610kcal138.7g0g6.5g0g
Tomaatti 642g146kcal3.6g22.2g1.9g9g
Maustettu rahka yrtit (Valio), annos 200g1027g1233kcal83.2g56.5g71.9g0g
Tilli, tuore 257g77kcal9.5g2.3g2.1g5.4g
Mustapippuri 5.1g14kcal0.6g2g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16560g24334kcal2392.8g174.2g1552g32.2g
Valittu annoskoko8280g12167kcal1196.4g87.1g776g16.1g
Annoskoko puolitettuna4140g6084kcal598.2g43.6g388g8.1g
Arvot/100g100g147kcal14.4g1.1g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279641