Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2877g607kcal34.5g97.8g5.8g60.4g
Sipuli (kuorittu)935g252kcal12.2g44.9g1.9g15.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g1199g336kcal7.2g71.3g2.4g30g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g288g806kcal51.8g1.4g66.2g0g
Siirappi 144g434kcal0.1g106.6g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g249g798kcal27.4g157.1g5g28.7g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 1390g1787kcal288.5g0g69.5g0g
Voi 192g1391kcal2.3g0.8g155.9g0g
Vesi959g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16560g12820kcal848g959.8g613.4g270g
Valittu annoskoko8280g6410kcal424g479.9g306.7g135g
Annoskoko puolitettuna4140g3205kcal212g240g153.4g67.5g
Arvot/100g100g77kcal5.1g5.8g3.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296970