Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell2250g2475kcal517.5g0g47.2g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g1800g6480kcal259.2g1060.2g126g169.2g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g2070g3581kcal240.1g478.2g33.1g273.2g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)1260g2205kcal25.2g44.1g214.2g55.4g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g900g1080kcal36g189g18g27g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16560g31642kcal2156g3543g877g1049.6g
Valittu annoskoko8280g15821kcal1078g1771.5g438.5g524.8g
Annoskoko puolitettuna4140g7911kcal539g885.8g219.3g262.4g
Arvot/100g100g191kcal13g21.4g5.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343023