Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 3502g1010kcal35g161.1g10.5g63g
Vesi2502g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 250g916kcal26.2g187.4g2.6g13.3g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1001g3402kcal20g30g350.2g0g
Korppujauho 125g458kcal13.1g93.7g1.3g6.6g
Kananmuna kuoreton 550g785kcal68.8g1.7g56.4g0g
Siirappi 350g1056kcal0.4g259.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16560g15255kcal327g1466.8g842g165.8g
Valittu annoskoko8280g7627kcal163.5g733.4g421g82.9g
Annoskoko puolitettuna4140g3814kcal81.8g366.7g210.5g41.5g
Arvot/100g100g92kcal2g8.9g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390035