Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha ja sipuli oivariinissa pannulla.

Mausta jauhelihamausteella ja viherpippurirouheella (½ tl). Lisää ruskistetun jauhelihan joukkoon vehnäjauhot ja sekoita hyvin.

Kaada seos kattilaan ja lisää kiehuva vesi sekoittaen koko ajan.

Lisää lihaliemikuutio ja soijakastike.

Keitä hiljalleen noin 30 min. Nauti keitettyjen perunoiden, babyporkkanoiden ja kevyen punajuurisalaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos60g432kcal0.3g0.3g48g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g2398g4077kcal455.7g0g239.8g0g
Sipuli (kuorittu)1199g324kcal15.6g57.6g2.4g20.4g
Jauhelihamauste, annos 15g30g0.9kcal0g0.3g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 150g514kcal15.3g104.9g1.8g5.2g
Vesi4197g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi66g185kcal5.9g4.6g15.2g0.1g
Soijakastike 180g109kcal9.3g17.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16560g11282kcal1004.2g369.6g615.2g51.4g
Valittu annoskoko8280g5641kcal502.1g184.8g307.6g25.7g
Annoskoko puolitettuna4140g2821kcal251.1g92.4g153.8g12.9g
Arvot/100g100g68kcal6.1g2.2g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81891