Bratwursti-hapankaaliruukku

Lisäksi 1/2 tl suolaa, 1 tl Pirkka-pizzamaustetta, 1/2 tl rouhittua mustapippuria

1. Paloittele bratwurstit noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi ja hienonna sipuli.

Leikkaa halkaistu paprika ohuiksi viipaleiksi.

2. Ruskista bratwurstit (öljyssä) pannulla.

Lisää sipuli ja ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon paprika- ja kasvissuikaleet sekä mausteet.

Anna hautua tiiviin kannen alla 5-10 minuuttia.

3. Lisää hapankaali ja kuumenna.

Annostele ruoka neljään ruukkuun ja koristele tuoreella persiljalla.

Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Paprika punainen 1020g299kcal9.6g45.9g4.1g19.4g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä1500g615kcal21g121.5g4.5g45g
Hapankaali (Pirkka), annos 100g2400g480kcal26.4g86.4g4.8g0g
Bratwursti (Pirkka)3000g8700kcal390g39g810g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16560g20382kcal903.4g620.2g1648.2g141g
Valittu annoskoko8280g10191kcal451.7g310.1g824.1g70.5g
Annoskoko puolitettuna4140g5095kcal225.9g155.1g412.1g35.3g
Arvot/100g100g123kcal5.5g3.7g10g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87991