Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 4204g3185kcal78.6g648.2g8.4g42g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g2102g2648kcal105.1g58.8g220.7g0g
Sipuli (kuorittu)841g227kcal10.9g40.4g1.7g14.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu56g58kcal4.4g9.1g0.3g1.2g
Mustapippuri 14g39kcal1.5g5.4g0.5g3.7g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto1051g3468kcal283.7g0g252.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16576g19250kcal968.4g1523.8g967.6g122.4g
Valittu annoskoko8288g9625kcal484.2g761.9g483.8g61.2g
Annoskoko puolitettuna4144g4813kcal242.1g381g241.9g30.6g
Arvot/100g100g116kcal5.8g9.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115314