Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 3604g12364kcal367.2g2522.4g43.2g126.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 2772g1778kcal88.7g133.6g97g0.3g
Juustoraaste Arla Magre 17%1109g3105kcal321.5g27.7g188.5g0g
Oliiviöljy 624g5515kcal0g0g623.7g0g
Leivinjauhe 139g244kcal7.2g52.4g0g0.7g
Suola, annos 3g42g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16576g46012kcal1569.2g5472.2g1904.8g254.2g
Valittu annoskoko8288g23006kcal784.6g2736.1g952.4g127.1g
Annoskoko puolitettuna4144g11503kcal392.3g1368.1g476.2g63.6g
Arvot/100g100g278kcal9.5g33g11.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531