Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g4063g9263kcal771.9g0g690.7g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g569g1536kcal42.7g278.7g28.4g56.9g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g2031g1320kcal65g97.5g71.1g0g
Kananmuna kuoreton 609g869kcal76.2g1.8g62.5g0g
Korppujauho (X-tra)1016g3860kcal132g771.9g20.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16576g33696kcal2175.6g2299.8g1746g113.8g
Valittu annoskoko8288g16848kcal1087.8g1149.9g873g56.9g
Annoskoko puolitettuna4144g8424kcal543.9g575g436.5g28.5g
Arvot/100g100g203kcal13.1g13.9g10.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129519