Puolukka-rahkapiirakka

Sekoita juoksevaan rasvaan munat, sokeri, leseet ja vehnäjauhot, joiden joukkoon on sekoitettu leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

(Lisää tarvittaessa rasvaa tai jauhoja, että taikina on sopivan oloista.)
Painele taikina voidellun piirakkavuoan (Ø 28 cm) pohjalle ja reunoille.

Levitä puolukat (jäisinä) taikinan päälle.

Sekoita täytteen muut aineet keskenään ja kaada puolukoiden päälle.

Paista 200 asteessa uunin alatasossa 30-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g840g6048kcal0g0g672g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 644g808kcal70.8g1.7g58.1g0g
Sokeri 476g1932kcal0g475.5g0g0g
Ruislese (10g)224g459kcal33.6g58.2g9.6g87.4g
Vehnäjauho, sunnuntai1456g5096kcal174.7g1033.8g30.6g43.7g
Leivinjauhe 56g98kcal2.9g21.2g0g0.3g
Puolukka 1680g652kcal7.4g114.2g8.4g43.7g
Maitorahka, Valio, 0,31400g910kcal154g58.8g4.2g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)1120g728kcal35.8g53.8g39.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 336g422kcal37g0.9g30.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g56g224kcal0g55.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16576g34756kcal1032.4g3747g1704.8g350.2g
Valittu annoskoko8288g17378kcal516.2g1873.5g852.4g175.1g
Annoskoko puolitettuna4144g8689kcal258.1g936.8g426.2g87.6g
Arvot/100g100g210kcal6.2g22.6g10.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143557