Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka400g3520kcal0g0g400g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1560g5353kcal159g1092g18.7g54.6g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.2g0g0.4g
Sokeri 680g2760kcal0g679.3g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki800g448kcal68g40g1.6g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g800g1417kcal1.6g78.4g1.6g0g
Mustikka2400g799kcal12g153.6g9.6g79.2g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)400g1480kcal56g220g32g44g
Sokeri 288g1169kcal0g287.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16576g36683kcal821.6g5167.6g1107.4g356.4g
Valittu annoskoko8288g18342kcal410.8g2583.8g553.7g178.2g
Annoskoko puolitettuna4144g9171kcal205.4g1291.9g276.9g89.1g
Arvot/100g100g221kcal5g31.2g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181956