Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g352g215kcal46.2g3.9g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 2819g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4581g15718kcal466.8g3206.7g55g160.3g
Oliiviöljy 197g1745kcal0g0g197.3g0g
Suola, annos 3g338g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16576g35357kcal1026g6421.2g507.4g320.6g
Valittu annoskoko8288g17678kcal513g3210.6g253.7g160.3g
Annoskoko puolitettuna4144g8839kcal256.5g1605.3g126.9g80.2g
Arvot/100g100g213kcal6.2g38.7g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396414