Meloni-halloumi-mansikkasalaatti

Revi huuhdottu ja valutettu lollo rosso (tai frisee rosso) salaatti laakealle vadille.

Kuori, poista siemenet ja paloittele melonit reiluiksi paloiksi.

Puhdista ja lohko mansikat.

Viipaloi halloumi ja paista ne (2rkl) oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi.

Sekoita kastikeainekset keskenään: soseuta reilu kourallinen TUORETTA MINTTUA 4rkl oliiviöljyä ja 2rkl vaaleaa balsamico-etikkaa sauvasekoittimella, rouhi sekaan hieman mustapippuria.

Sekoita melonit, mansikat, halloumit, rucolat ja kastike toisessa kulhossa (onnistuu parhaiten käsin).

Lisää seos salaattipedin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 639g81kcal7.2g6.3g1.3g6.4g
Rucolasalaatti (60g pussi) (Pirkka), annos 20g192g48kcal4.8g3.8g1g2.9g
Vesimeloni, punnittu kuorineen 3196g646kcal16g125g1.9g19.5g
Cantaloupe meloni1598g320kcal9.6g65.5g1.6g14.4g
Mansikka 1598g744kcal8g134.2g3.2g30.4g
Halloumi juusto (Eridanous), annos 100g639g2058kcal140.6g9.6g159.8g0g
Oliiviöljy 90g791kcal0g0g89.5g0g
Oliiviöljy 179g1583kcal0g0g179g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g64g28kcal2.1g5.4g0.5g4.3g
Balsamico valkoinen (Acentino), annos 25g90g86kcal1g16.4g0g0g
Mustapippuri 3.2g8.9kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16576g12787kcal379.2g734.8g875.8g157.4g
Valittu annoskoko8288g6394kcal189.6g367.4g437.9g78.7g
Annoskoko puolitettuna4144g3197kcal94.8g183.7g219g39.4g
Arvot/100g100g77kcal2.3g4.4g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428189