Parsakaalikeitto

Freesaa viipaloidut porkkanat ja sipuli sekä pilkotut valkosipulinkynnet.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kiehauta ja lisää parsakaalit.

Keitä 15-20 min.
Soseuta, suurusta tarvittaessa vehnäjauholla.

Lisää kerma ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1040g291kcal6.2g61.9g2.1g26g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 120g637kcal0.4g0.6g72g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Parsakaali brokkoli 800g281kcal37g15.6g2.4g20g
Kanaliemi rainbow 1 L4000g2000kcal160g40g160g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)800g480kcal8g36g32g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g60g53kcal0.6g12.7g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g176g49kcal1.1g10.5g0.4g4.4g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 20g108kcal0.1g0.1g12.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.8g5kcal0.4g0.8g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 136g48kcal6.3g2.6g0.4g3.4g
Kanaliemi rainbow 1 L677g339kcal27.1g6.8g27.1g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)136g81kcal1.4g6.1g5.4g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g10g8.8kcal0.1g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16577g8970kcal509g427.8g629.6g118.6g
Valittu annoskoko8288g4485kcal254.5g213.9g314.8g59.3g
Annoskoko puolitettuna4144g2243kcal127.3g107g157.4g29.7g
Arvot/100g100g54kcal3.1g2.6g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161563