Karpin toscakakku

Vatkaa munat ja makeutusjauhe vaahdoksi.

Lisää varovasti mantelijauhe ja leivinjauhe.

Kaada vuokaan ja uuniin
180 asteeseen noin puoli tuntia.

Sulata kuorutteeseen voi ja lisää kerma ja kiehauta.

lisää mantelilastut ja makeutusaine.

Lisää kakun päälle ja hetkeksi uuniin 220 asteeseen että kuorrutus ruskettuu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu4128g5201kcal454.1g12.4g371.5g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g128g486kcal1.8g119.9g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1200g7200kcal288g79.2g648g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g800g5840kcal8g8g640g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 800g2641kcal16g24g280g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g80g304kcal1.1g75g0g0g
Mantelilastu (A la meira)1120g6720kcal268.8g73.9g604.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16592g56926kcal2079.8g815g5088.6g0.4g
Valittu annoskoko8296g28463kcal1039.9g407.5g2544.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna4148g14232kcal520g203.8g1272.2g0.1g
Arvot/100g100g343kcal12.5g4.9g30.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209345