Perunarieska

Laita uuni lämpenemään 275°.

Vaivaa kylmään perunamuusiin suola, munat ja jauhot.

Vaivaa vain sen verran että taikina tuntuu sopivan pehmeältä levitettäväksi, älä tee sitkoa.

Levitä pellille ja paista uunin keskiosassa n. 8 min. kunnes pintaan on ilmestynyttummia laikkuja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 33g25kcal0.6g5.2g0.1g0.3g
Rasvaton maito viro (Alma)9g3kcal0.3g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 22g74kcal2.2g15.2g0.3g0.8g
Ohrajauho 9g30kcal0.8g5.9g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g291kcal10g53.4g3g3.6g
Valittu annoskoko83g146kcal5g26.7g1.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna42g73kcal2.5g13.4g0.8g0.9g
Arvot/100g100g175kcal6g32.1g1.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83369