Mustikka-kaurapaistos

Voitele pohja voilla tms.
lado päällekkäin niin että pohjalle tulee kauraryynejä ja päälle.

Paista 200 astetta n. 20-30 min.
Jos tarvitsee jälkikäteen, niin lisää makeutta jollain sopivaksi näkemälläsi ainesosalla (lisää kaloreihin)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 10g40kcal0g10g0g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g12g42kcal1.7g6.8g0.8g1.1g
Voi, 1 tl, 5 g1.7g12kcal0g0g1.3g0g
Kauralesepuuro plus, beetaglukaania (Elovena), annos 100g6.6g24kcal1.2g2.9g0.6g1.2g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g33g56kcal0.7g0.5g5.7g0.2g
Mustikka metsä- 20g8.8kcal0.1g1.3g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g367kcal7.4g43g17g6.4g
Valittu annoskoko83g183kcal3.7g21.5g8.5g3.2g
Annoskoko puolitettuna42g92kcal1.9g10.8g4.3g1.6g
Arvot/100g100g221kcal4.5g25.9g10.2g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243669