Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g4.7g15kcal0.5g3g0.1g0.5g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)4.7g17kcal0.5g3.2g0.1g0.1g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g4.7g16kcal0.5g3.4g0.2g0.3g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g4.7g16kcal0.4g3.5g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g157kcal3.8g26.2g4.4g1.8g
Valittu annoskoko83g79kcal1.9g13.1g2.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna42g39kcal1g6.6g1.1g0.5g
Arvot/100g100g95kcal2.3g15.8g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126874