Jauheliha-kaalipaistos (vhh)

400g jauhelihaa
puolikas keräkaali
2 punaista chiliä
4 valkosipulin kynttä
30g voita
öljyä paistamiseen

(Chilin ja valkosipulin määrä makuasioita.)

Paista jauheliha öljyssä ja mausta.

Lisää ruskistuneeseen jauhelihaan silputtu kaali ja chili sekä puserra joukkoon valkosipuli.

Hauduta kannen alla noin 15min ja lisää voi.

Variaatioita:

- Syö turkkilaisen jogurtin kanssa, lievittää myös tulisuutta.

- Voin voi lisätä myös ennen haudutusta ja voin määrällä voi säädellä tulisuutta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 532 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 31g69kcal5.5g0g5.3g0g
Keräkaali, 100g39g9kcal0.5g1.3g0.1g0.8g
Chili paprika punainen7g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Voi 2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g238kcal12.4g4.2g19g1.6g
Valittu annoskoko83g119kcal6.2g2.1g9.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna42g60kcal3.1g1.1g4.8g0.4g
Arvot/100g100g143kcal7.5g2.5g11.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214472