Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 16g4.1kcal0.2g0.4g0.1g0.5g
Sipuli 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Voi 0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g13g31kcal2.4g0g2.7g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g16g17kcal0.4g0.5g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g115kcal6g2g9.8g1g
Valittu annoskoko83g57kcal3g1g4.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna42g29kcal1.5g0.5g2.5g0.3g
Arvot/100g100g69kcal3.6g1.2g5.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=246891