Pannari (Devo Pern)

HUOM! Devo Pernin pannari ei ole hätähousuille!

Kuivat ainekset sekoitetaan ensin keskenään ja maito lisätään 2dl:n erissä hyvin sekoittaen.

Lisää vielä rasva ja anna taikinan turvota vähintään puolisen tuntia.

Lisää munat ja turvota vielä vähintään puoli tuntia.

Taikina uunipeltiin leivinpaperille ja uuniin 200 asteeseen noin 25 minuutiksi.

Jos jostain syystä on posketon kiire, kannattaa laistaa vain jälkimmäisestä turvotuksesta.

Mitä pidemmät turvotusajat, sitä isommat "tissit"!

Meillä reseptiin kätkeytyy maidoksi laktoositon kevytmaitojuoma ja voisulaksi laktoositon Oivariini.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 14g49kcal1.5g10g0.2g0.5g
Sokeri 9g38kcal0g9.3g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.6kcal0g0.7g0g0g
Laktoositon maitojuoma (Valio), annos 200g44g17kcal1.5g1.4g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g5.5g37kcal0.1g0.1g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g315kcal8.4g43.2g11.8g1g
Valittu annoskoko83g158kcal4.2g21.6g5.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna42g79kcal2.1g10.8g3g0.3g
Arvot/100g100g189kcal5g26g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249655