Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.9g5.7kcal0.2g1g0g0.3g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vehnälese 0.9g2.1kcal0.1g0.1g0g0.4g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki20g11kcal1.7g1g0g0g
Emmental juustoraaste valio12g46kcal3.4g0g3.5g0g
Purjosipuli 3.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 8g14kcal2.2g0g0.5g0g
Broilerifilee, uunissa 5.1g7.3kcal1.6g0g0.1g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)16g11kcal0.6g1.9g0.1g0g
Banaani, kuorittu 5.5g4.8kcal0.1g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g231kcal22.2g10.6g10.2g1.8g
Valittu annoskoko83g115kcal11.1g5.3g5.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna42g58kcal5.6g2.7g2.6g0.5g
Arvot/100g100g139kcal13.4g6.4g6.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257687