Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g38g41kcal9g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Margariini 80% keskiarvo1.9g13kcal0g0g1.5g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g31g34kcal0.9g1g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g185kcal20.2g3.2g10.4g0.4g
Valittu annoskoko83g92kcal10.1g1.6g5.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna42g46kcal5.1g0.8g2.6g0.1g
Arvot/100g100g111kcal12.2g1.9g6.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310486