Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 6.5g47kcal0.1g0g5.3g0g
Tattarijauho, Myllynparas3.4g12kcal0.4g2.3g0.1g0.2g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 3.1g11kcal0.2g2.4g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 21g7.3kcal1g0.4g0.1g0.5g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g7.8g13kcal1.3g0.1g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio10g15kcal0.3g0.7g1.3g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 13g8.4kcal0.4g0.6g0.5g0g
Kaurajauho 2.9g11kcal0.4g1.6g0.2g0.3g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 6.3g4.5kcal0.2g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g281kcal10.8g17g18.8g2g
Valittu annoskoko83g140kcal5.4g8.5g9.4g1g
Annoskoko puolitettuna42g70kcal2.7g4.3g4.7g0.5g
Arvot/100g100g169kcal6.5g10.2g11.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712