Parsakaalikukkakaalikeitto

Keitä kattilassa about 5-6 dl vettä ja lihaliemikuutio.

Kun kiehumista ilmenee, lisää pakastevihannekset seuraksi.

Mukaan mahtuu vielä sitruunamehua pari lorausta, laakerinlehti, paljon mustapippuria ja hippuset kurkumaa ja korianteria.

Kun vihannekset on kypsiä ( ei tapettuja )
niin nosta kattila liedeltä, soseuta litku ja lisää joukkoon 200g keso raejuustoa ja 100 ruokakermaa.

Jos on liian löysää tavaraa niin voi suurusta vaikka vehnäjauholla/munalla.

Hyvää tulee.

Reseptissä ei huomioitu vettä erikseen eli on pikkasen vielä vähemmän kaloreita/100g

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 760 grammaa

Yildiz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.1g2.7kcal0.1g0g0.2g0g
Kukkakaali, pakaste, Apetit27g4.6kcal0.4g0.6g0.1g0.5g
Parsakaali, pakaste, Apetit22g4.6kcal0.7g0.4g0g0.5g
Ruokakerma 5%, Valio11g7.1kcal0.2g0.5g0.5g0g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)22g15kcal2.4g0.5g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g69kcal7.6g4g2.2g2g
Valittu annoskoko83g34kcal3.8g2g1.1g1g
Annoskoko puolitettuna42g17kcal1.9g1g0.6g0.5g
Arvot/100g100g41kcal4.6g2.4g1.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=46604