Herkkumakaronilaatikko

1. sipuli silpuksi ja öljyn kanssa kattilaan, jauheliha perään (uuni lämpiämään 200 asteeseen)
2. lisätään porkkanaraaste ja soijarouhe (turvotettu lihaliemessä)
3. lisätään lihaliemi ja koskenlaskija
4. kun koskenlaskija on sulanut, lisätään kananmunat ja mausteet
5. pasta sekaan viimeisenä ja uuniin n. 30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 4.6g14kcal0.8g0.1g1.1g0g
Tomaatti 7.3g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 2.5g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Makaroni, tumma 11g39kcal1.5g7.2g0.3g0.6g
Porkkana 3.6g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.4g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Soijarouhe, vaalea 2.2g8.4kcal0.8g1g0.1g0.2g
Atria kevyt jauheliha15g25kcal2.8g0g1.5g0g
Sipuli 7.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g201kcal12.6g18.6g7.6g2.2g
Valittu annoskoko83g100kcal6.3g9.3g3.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna42g50kcal3.2g4.7g1.9g0.6g
Arvot/100g100g121kcal7.6g11.2g4.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=48964