Kana-makaroonilaatikko

Laita fusillit kattilaan kiehumaan ja kuullota samalla sipuli oliiviöljyn kans pannulla.

Kun sipuli on pehmentynyt laita sekaan broikut ja ruskista.

Mausteita maun mukaan jos haluu.

Itse laitan currya, cajuanmaustetta ja jotain pippuria.

Kun fusillit ovat valmiit kaada puolet uunivuokaan, broikkuliha keskelle ka loput fusillit päälle.

Maito, munat ja valkuaiset sekoitetaan keskenään ja taas saa maustaa oman maun mukaan.

Uunissa 200`C noin yksi tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Annki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn Paras täysjyväfusilli makaroni, annos 40g16g52kcal2.3g9.5g0.5g1.3g
Broilerin jauheliha (Kariniemen), annos 100g22g28kcal3.3g0g2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.7g4.7kcal0.4g0g0.3g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 10g4kcal0.9g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen27g9kcal0.9g1.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g222kcal15.6g21.8g8.4g2.8g
Valittu annoskoko83g111kcal7.8g10.9g4.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna42g56kcal3.9g5.5g2.1g0.7g
Arvot/100g100g133kcal9.4g13.1g5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=68754