Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 39g49kcal8.2g0g1.8g0g
Ruokakerma ingman 5%26g22kcal0.9g1.6g1.3g0g
Dijonsinappi, Maille, Original4.2g2.9kcal0.2g0.3g0.1g0.1g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g9g6.8kcal0.4g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g190kcal19.8g7.2g8.8g0.6g
Valittu annoskoko83g95kcal9.9g3.6g4.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna42g48kcal5g1.8g2.2g0.2g
Arvot/100g100g114kcal11.9g4.3g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93547