Kukkakaali jauhelihavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen28g39kcal5.3g0g2g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g3.5g3.9kcal0.2g0.7g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kukkakaali 35g8.5kcal0.6g0.8g0.1g0.8g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g11g38kcal3g0.2g2.8g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g204kcal18.4g4.4g12g1.8g
Valittu annoskoko83g102kcal9.2g2.2g6g0.9g
Annoskoko puolitettuna42g51kcal4.6g1.1g3g0.5g
Arvot/100g100g123kcal11.1g2.6g7.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101349