Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 42g32kcal0.8g6.5g0.1g0.4g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g21g27kcal1.1g0.6g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto11g35kcal2.9g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g193kcal9.8g15.4g9.6g1g
Valittu annoskoko83g97kcal4.9g7.7g4.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna42g48kcal2.5g3.9g2.4g0.3g
Arvot/100g100g116kcal5.9g9.3g5.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115314