Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 36g124kcal3.7g25.3g0.4g1.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 28g18kcal0.9g1.3g1g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%11g31kcal3.2g0.3g1.9g0g
Oliiviöljy 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Leivinjauhe 1.4g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g462kcal15.8g54.8g19.2g2.6g
Valittu annoskoko83g231kcal7.9g27.4g9.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna42g116kcal4g13.7g4.8g0.7g
Arvot/100g100g278kcal9.5g32.9g11.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531